Sony geeft demo's

Het is koud buiten, het massale gameseizoen komt op zijn einde en dan weet Sony precies wat we willen. Ze hebben vandaag drie nieuwe demo's beschikbaar gesteld op hun PlayStation Network.

We kunnen onder andere de demo van The Club downloaden. De PSN game Snakeball zit er ook tussen en we kunnen nu ook een demo downloaden van de klassieker Super Stardust HD. Welke vinden jullie het leukst?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?