Sony gaat 4 miljoen minder exemplaren PS5 produceren

Geplaatst: 15 september 2020 12:26
Aangepast: 15 september 2020 12:40

Sony gaat waarschijnlijk 4 miljoen minder exemplaren produceren van de PlayStation 5 dan ze eigenlijk in gedachten hadden. De geplande productie staat nu op 11 miljoen exemplaren.

De reden van de vermindering in productie schijnt een productieprobleem van de speciaal gemaakte chips voor de nieuwe console te zijn. Sony had zich ingesteld op een hoge vraag naar de PS5, vooral richting de feestdagen. Maar ook omdat mensen nu meer tijd thuis doorbrengen in verband met het Coronavirus. Hiervoor hadden ze zelfs hun productie opgeschroefd, zoals je ziet in de Tweet hieronder. eMaar door de problemen waar ze tegenaan zijn gelopen, is het niet mogelijk om de hoeveelheid consoles te produceren die ze in hun hoofd hadden. Op dit moment ligt de productie zelfs maar op de helft van het percentage dat het eigenlijk zou moeten zijn. De mensen die deze informatie naar buiten hebben gebracht, willen anoniem blijven. Deze informatie was door Sony namelijk niet naar de buitenwereld gecommuniceerd. Woordvoerders van Sony willen tot nu toe nog niet reageren op de geruchten.

Een releasedatum voor de PlayStation 5 is nog niet bekend.

Bron: Bloomberg

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord