Sony gaat 3D

Na jaren van onderzoek en plannen komt Sony dan toch met een 3D uitbreiding voor de PlayStation 3. In combinatie met een Sony Bravia TV zullen gamers 3D kunnen gamen.

Games als Wipeout HD en Pain krijgen de update, welke voor $3 te koop zal zijn op het PlayStation Network.

10 juni komt de update al beschikbaar in Japan. Wanneer de Amerika en Europa aan de beurt zijn, wil Sony nog niet zeggen.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?