Check al onze gamescom content hier!

Sony en Microsoft slaan handen ineen

In een officieel persbericht op de website van Microsoft kondigen zij een samenwerking met Sony aan. De twee vijanden slaan de handen ineen om betere technieken te ontwikkelen waarmee ze de consument kunnen bedienen.

De samenwerking tussen de twee grootmachten is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen. Beide bedrijven zijn hard bezig met de ontwikkeling van de volgende generatie consoles, maar zoeken nu ook steun bij elkaar. De collaboratie tussen de twee is vooral gericht op het gebied van cloud en AI. Beide CEO's hebben een contract getekend waarin zij verklaren samen te werken aan het ontwikkelen van cloud oplossingen voor games en streaming-services.

Microsoft Sony samenwerkingBron: Microsoft©

BRON Microsoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?