Sony en Microsoft slaan handen ineen

Geplaatst:
Aangepast: 16 mei 2019 22:01

In een officieel persbericht op de website van Microsoft kondigen zij een samenwerking met Sony aan. De twee vijanden slaan de handen ineen om betere technieken te ontwikkelen waarmee ze de consument kunnen bedienen.

De samenwerking tussen de twee grootmachten is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen. Beide bedrijven zijn hard bezig met de ontwikkeling van de volgende generatie consoles, maar zoeken nu ook steun bij elkaar. De collaboratie tussen de twee is vooral gericht op het gebied van cloud en AI. Beide CEO's hebben een contract getekend waarin zij verklaren samen te werken aan het ontwikkelen van cloud oplossingen voor games en streaming-services.

Bron: Microsoft©

Bron: Microsoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord