Sony blijft PlayStation 4 nog zeker drie jaar ondersteunen

Sony is hard bezig met het ontwikkelen van de PlayStation 5, maar vergeet ook zeker niet de PlayStation 4. Tijdens een presentatie voor de investeerders heeft Sony uitgesproken nog zeker drie jaar te ondersteunen.

Eerder lekten er al een aantal details uit de presentatie. Zo kwamen er onder meer beelden vrij waarin de laadtijden van de PlayStation 4 en PlayStation 5 werden vergeleken en werd bekendgemaakt dat gamers op de PlayStation 4 en PlayStation 5 ook tegen elkaar kunnen gamen dankzij de backwards compatibility mogelijkheden. De presentatie is nu terug te lezen op de website van Sony en daarin is te zien dat Sony in ieder geval de komende drie jaar de huidige PlayStation-console blijft ondersteunen.

Sony PlayStation

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?