Sony biedt excuses aan voor fiasco PS5 pre-orders

De PlayStation 5 pre-orders verliepen allesbehalve soepel. Sony heeft hier nu excuses voor aangeboden en aangegeven dat de komende dagen meer PlaySation 5-consoles worden vrijgegeven voor pre-orders.

Misschien had je zelf al wel door dat de pre-orders voor de PlayStation 5 niet zo goed gingen. Het was namelijk onduidelijk wanneer de pre-orders van de next-gen console van start gingen en ze waren ook zo weer uitverkocht. Niet alleen in Nederland was dat het geval, maar ook in de rest van de wereld. Sony heeft hier vandaag excuses voor aangeboden. Daarnaast hebben ze aangekondigd dat in de komende dagen er meer PlayStaion 5-consoles voor pre-order worden vrijgegeven. Winkeliers maken daarover snel meer details over bekend. Sony geeft ook aan dat er sowieso meer PlayStation 5-consoles beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, dus wees gerust als je nog geen PlayStation 5 hebt kunnen bemachtigen.

De PlayStation 5 is beschikbaar vanaf 19 november. De normale variant kost 499 euro en de digitale variant 399 euro.

BRON PlayStation

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?