Check al onze gamescom content hier!

Sony beweegt met PlayStation Move

Na 10 maanden heeft Sony de uiteindelijke versie laten zien van hun motion controller op de GDC. De PlayStation Move zal hij gaan heten. Samen met de PlayStation Eye zal hij 100 dollar gaan kosten. Een Europese prijs is nog niet bekend.

De PlayStation Move zal ook een tweede verlengstuk krijgen, een beetje zoals de nunchuk van de Nintendo Wii. Dit verlengstuk is draadloos verbonden met de PlayStation Move. Zo viel er bijvoorbeeld te zien hoe Socom 4 te spelen was met beide stukken in je handen. Ook verandert de kleur van het bolletje op de Move als je aan het spelen bent. Ook voice control zal aanwezig zijn via de PlayStation Eye. Ook andere grote titels als LittleBigPlanet werden gedemonstreerd aan het publiek. Ook Eyepet kreeg aandacht. Santa Monica, de ontwikkelaar van God of War 3, zegt misschien ook PlayStation Move ondersteuning te gaan toevoegen, als het niet te gimmicky wordt. PlayStation Move verschijnt in de herfst van dit jaar.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?