Sonic Unleashed

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Sonic Unleashed uitgesteld

Sonic Unleashed zal morgen in Amerika uitkomen voor de PlayStation 2 en Nintendo Wii. De bezitters van een PlayStation 3 of Xbox 360 moeten even wachten. De game is namelijk uitgesteld voor die consoles.

De Xbox 360 versie van de game zal op 24 november uitkomen. PlayStation 3 bezitters moeten langer wachten. Volgens SEGA zal de game daarop pas in december uitkomen. Houd Gameliner in de gaten voor een meer precieze datum van Sonic Unleashed.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?