Check al onze gamescom content hier!

Sonic the Hedgehog 4 op geheim platform

Sinds kort is Project Needlemouse omgedoopt tot Sonic the Hedgehog 4. De game zal uitgebracht worden in enkele losse episodes, te beginnen met Episode 1 voor de Wii, Xbox 360 en de PlayStation 3. Maar, er behoort nog een platform tot dat rijtje, een geheim platform welteverstaan. Op de officiële website van Sonic the Hedgehog 4 laat zien dat er nog één platform mist waarop de game zal verschijnen. Deze moet nog worden bekendgemaakt.

Een mogelijkheid is dat dit de iPhone of heel misschien zelfs de iPad is, aangezien SEGA al eerder games heeft ontwikkeld voor een Apple product. Het zou ook een heel nieuw platform kunnen zijn. We zullen moeten afwachten tot SEGA dit bekend maakt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?