Sonic & SEGA All-Stars Racing demo op Xbox Live

Xbox Live is weer aangevuld met een nieuwe demo. Vandaag verscheen namelijk de demo van Sonic & SEGA All-Stars Racing op Xbox Live. Wanneer de demo op het PlayStation Network verschijnt, is vooralsnog onbekend.

Met Sonic & SEGA All-Stars Racing ontwikkelt SEGA een racegame vol met alle bekende figuren van SEGA, zoals Sonic, Amigo en AiAi en speciaal voor de Xbox 360-versie bevat de game ook nog de personages Banjo en Kazooie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?