Sonic Riders: Zero Gravity

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 22 februari 2008
  • Platformen PlayStation 2, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Sonic kent geen zwaartekracht op de Wii

In 2008 zal er een nieuwe Sonic-game uitkomen, een vervolg op de eerder verschenen Sonic-game Sonic Riders, getiteld Sonic Riders: Zero Gravity. Deze game zal op de Playstation 2 en de Wii verschijnen. SEGA laat nu enkele beelden zien van de Wii-game.

Je racet in Sonic Riders: Zero Gravity over diverse circuits, zelfs tot in de ruimte. De game kent bovendien twee unieke zwaartekrachtbewegingen. De nieuwe circuits maken gebruik van deze nieuwe bewegingen van Sonic, waardoor de game uitstekende raceacties kent. Die raceacties worden nog intenser door de snelheidsbonussen die worden uitgedeeld.

Klik op onderstaande url voor de nieuwste screenshots:
http://www.SEGA-europe.com/en/Game/722.htm

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?