Sonic heeft wat te vieren

Precies 18 jaar geleden verscheen de eerste Sonic the Hedgehog-game op de markten. De scheppers van Sonic hebben vandaag dus wat te vieren. Sonic is namelijk 18 jaar geworden en inmiddels zijn er al vele games verschenen met Sonic in de hoofdrol.

Sonic verscheen in 1991 op de Game Gear en op de SEGA Genesis en tegenwoordig kent bijna iedereen de blauwe egel. De populariteit van Sonic neemt echter af, maar wie weet wat de toekomst brengt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?