Sonic duikt op in pretpark

Echte Sonic-fans moeten zeker een bezoekje gaan brengen aan het Alton Towers Theme Park in Londen. Het pretpark heeft namelijk een nieuwe achtbaan gekregen, genaamd Sonic Spinball. Naast deze achtbaan heeft het pretpark ook nog eens een hotelkamer geopend in Sonic-stijl. Een perfect weekendje weg dus voor de Sonic-fans.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?