Sonic de Poolse augurk

In Polen houden ze blijkbaar zo erg van augurken dat ze een bekende game icoon gebruiken om hun product herkenbaar te maken. Zo kan je, mocht je naar Polen gaan en augurken kopen, zomaar Sonic the Polish Pickle tegenkomen. Deze groene gemuteerde variant van Sonic the Hedgehog staat namelijk vol trots op de voorkant van een pot Galileo Ogórki.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?