Sonic Colours krijgt datum

Sonic Colours is de nieuwste Sonic die exclusief voor de Nintendo Wii en- DS verschijnt. De game lijkt in vele opzichten niet op zijn voorgangers, maar meer op de oude Sonic Adventure-games.

SEGA maakte vandaag de Europese releasedatum bekend van Sonic Colours. 12 november zal de game hier verschijnen. In Europa zal de game Sonic Colours heten, maar in Amerika heet de game Sonic Colors. Check hieronder een video van Sonic Colours.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?