Solid Snakespeare

David Hayter, de Amerikaanse acteur die de schorre stem van Solid Snake doet in Metal Gear Solid, schrijft in een berichtenforum op IMDB.com dat hij graag het script zou willen schrijven voor de Metal Gear Solid film.

Onder de pseudo-naam "Aberdave" schrijft hij dat als de fans hem als schrijver willen, dat ze een petitie moeten sturen naar Matt Tolmach van Sony Pictures studios. Hayter kan wel degelijk schrijven, al eerder schreef hij het script voor X-men en X-men 2 en is bezig met de comicbook-film Watchmen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?