Solid Snake infiltreert iPhone

Misschien herinner je nog de cryptische boodschap van Konami, begin december. Sindsdien is het duidelijk geworden dat er een Metal Gear Solid game voor de iPhone en iPod Touch verschijnt, maar veel concrete informatie was er nog niet - tot vandaag. Er is een trailer van Metal Gear Touch verschenen, dat ergens dit jaar nog uit moet komen. Het blijft echter de vraag of iPod bezitters hier warm voor lopen...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?