Soldier 76 komt officieel uit de kast

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2024 19:11

Overwatch is drie jaar na de release nog altijd razend populair. Dit komt mede door de constante aanvulling vanuit Blizzard. Regelmatig krijgt de game nieuwe lore in de vorm van shorts, comics, verhalen en natuurlijk nieuwe personages. Dit keer is het de beurt aan Soldier 76 die in het nieuwste verhaal uit de kast komt.

Homoseksualiteit is geen onbekend fenomeen binnen de Overwatch-community. Zo wist Blizzard in 2016 al te vermelden dat Tracer van de vrouwtjes is. Nu komt ook Soldier 76 uit de kast in het nieuwe verhaal, genaamd: Bastet. Dit nieuwe verhaal, afkomstig van Michael Chu, draait eigenlijk om Ana, maar gedurende het verhaal komt in een conversatie met Soldier naar boven dat hij ooit een relatie had met een man. Of het een eenmalig uitstapje was van Soldier 76 is niet bekend, maar goed, it's out there. Benieuwd naar het verhaal? Check dan even de bronvermelding onderaan dit nieuwtje.

Soldier 761

Bron: Michael Chu
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord