Solar Ash

  • Ontwikkelaar Heart Machine
  • Eerste releasedatum 2 december 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Solar Ash uitgesteld naar het einde van het jaar

Solar Ash, de kleurrijke actie-avonturengame van Heart Machine, is uitgesteld. Maar niet getreurd, want de game komt nog net op tijd voor de feestdagen.

Toen werd aangekondigd dat Solar Ash naar de PlayStation 5 komt, kwamen veel mensen voor het eerst in aanraking met de game. In deze platformer van Heart Machine, de makers van Hyper Light Drifter, baan je je weg door felgekleurde, surrealistische werelden. Eerder dit jaar werd de releasedatum van Solar Ash onthuld. De game leek op weg te zijn naar een release later deze maand. Nu blijkt echter dat het team die deadline niet gaat halen. Heart Machine en Annapurna Interactive willen de game laten stralen. Om dat te realiseren, moet de game nog iets opgepoetst worden. Daarvoor is wat extra tijd nodig. Daarom is de releasedatum verplaatst naar later dit jaar. Gelukkig komt de game nog net op tijd voor pakjesavond en kerstmis.

Solar Ash verschijnt nu op 2 december 2021 op de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON Heart Machine

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?