Check al onze gamescom content hier!
Rock Band
  • ONTWIKKELAAR Harmonix
  • RELEASEDATUM 23 mei 2008
  • PLATFORMEN PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • GAMELINER SCORE -

Snoop Dogg rapt op Rock Band

Snoop Dogg komt naar Rock Band! Waar voorheen rock en metal in deze game domineerden, verschijnt er nu ook hip-hop. MTV heeft aangekondigd dat er nummers van Snoop Doog op Rock Band gaan verschijnen, al zeggen ze nog niet welke.

Snoop Dogg krijgt later dit jaar ook zijn eigen Late Night Show op de muziekzender. Hier zal hij zijn nieuwe album Malice in Wonderland gaan lanceren.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?