Snellere installatie PlayStation 3 Slim

Sinds gisteren is de PlayStation 3 Slim wereldwijd verkrijgbaar. De PlayStation 3 Slim is kleiner, lichter en verbruikt minder energie, maar er zijn meerdere voordelen aan deze PlayStation 3.

De processor heeft namelijk ook een upgrade gekregen. Hierdoor installeren games sneller, wat nogal vaak moet bij PlayStation 3-games. Geloof je het niet? Check dit filmpje dan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?