Snel nog even je oude Xbox laten repareren

Heb je nog een oude kapotte Xbox waarvan de garantie inmiddels verlopen is, neem dan nu nog contact op met de klantenservice van Microsoft. Vanaf 2 maart 2009 stopt men namelijk met reparaties van de grote zwarte doos.

Technische ondersteuning zal nog wel geleverd worden, maar slechts Xbox-en die nog in de garantieperiode zitten zullen nog gerepareerd worden. Wij vragen ons echter af of er überhaupt nog iemand is die minder dan een jaar geleden nog een oude Xbox heeft gekocht. Waren ze in de periode eigenlijk nog wel te koop?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?