Smeekbeden moeten leiden tot een Wii-versie van Tekken 6

Japanners kunnen Tekken 6 al enige tijd in speelhallen spelen, maar de game verschijnt pas 27 oktober voor de PlayStation 3 en Xbox 360. In een recent interview heeft de projectmanager van Tekken 6 Katsuhiro Harada echter aangegeven dat Wii-gamers de mogelijkheid krijgen om ervoor te zorgen dat Tekken ook naar de Nintendo Wii komt.

Het enige wat je moet doen om Namco zo ver te krijgen dat ze een Wii versie van de game maken is hun forum vol te gooien met smekende berichtjes. Dit leidt volgens Harada tot een soortgelijke situatie als enige tijd geleden, toen Xbox 360 fans het forum gebruikten om Tekken 6 naar hun console te krijgen. Dit resulteerde tot het besluit van Namco om de nieuwste Tekken ook voor de Xbox 360 uit te geven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?