Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Sleutels van Red Alert 3 zijn te kort

EA heeft een foutje gemaakt met betrekking tot de pc-versie van Red Alert 3. De cd-keys die op de achterkant van de handleiding van de game staan, zijn namelijk foutief gedrukt. In dit geval houdt dat in dat er maar 19 cijfers en letters staan, terwijl er 20 nodig zijn om het spel te registreren.

Gelukkig is EA met een oplossing naar voren gekomen. Aangezien je toch al 19 van de 20 karakters hebt, kun je de laatste best raden, aldus EA. Dat betekend dus dat je gewoon de key in moet voeren tot je het laatste karakter (een teken van A-Z of 0-9) goed hebt ingetikt.

Hopelijk is EA de volgende keer zo slim om de code wel meteen goed op de handleidingen te zetten. Of moeten we volgende keer een code van ongeveer 15 tekens verwachten, met de reactie van EA dat we de rest maar gewoon even moeten raden. Er zijn dan toch nog maar 60466176 verschillende combinaties mogelijk, dus waar hebben we het over.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?