Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

FaceBreaker

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Slechte verkoopcijfers voor FaceBreaker

FaceBreaker, de nieuwe boksgame van Electronic Arts kreeg wisselende meningen van de pers. Sommige vonden de game redelijk, anderen vonden de game gewoon slecht.

De verkoopcijfers van de game lijken ook niet lekker te lopen. In Amerika zijn er in anderhalve maand maar 52.000 exemplaren verkocht. Dat is niet veel. Er bestaat nog een kans dat de Nintendo Wii versie roet in het eten gooit, maar dat is afwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?