Guitar Hero: Metallica

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 22 mei 2009
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Slayer met pijn en moeite in GH: Metallica

Het heeft Metallica drummer en -oprichter Lars Ullrich veel pijn en moeite gekost om Slayer in Guitar Hero: Metallica als gastartiest te krijgen. Voornaamste reden was dat Microsoft niet bepaalde songteksten van Slayer wilde opnemen. Dat zegt hij in een interview met Game Informer:

I'm super psyched we got Slayer in there. Slayer's got to be part of any heavy metal video game. There had been some issues with their lyrics. That gets into a whole slew of stuff like, 'Microsoft won't do it if this lyrical content is in there.' There's all this bullshit you have to deal with, but we stood up for Slayer, and we finally got Slayer cleared like a week ago.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?