Slain: Back From Hell

  • Ontwikkelaar Digerati Distribution
  • Eerste releasedatum 20 juli 2018
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Slain: Back from Hell nu fysiek verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Eind vorig jaar was Slain: Back from Hell te downloaden voor de Nintendo Switch. Merge Games en ontwikkelaar Digerati hebben nu een fysieke versie uitgebracht voor het platform van Nintendo.

Naast een standaard versie van het hack-and-slash avontuur is er ook de Slain: Back From Hell Signature Edition. Deze bevat naast de game in een luxe kaft, de soundtrack, een gitaar-plectrum en een artbook.

De fysieke versie van Slain: Back from Hell is naast de Nintendo Switch ook verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Voor de pc, PS Vita en Xbox One is de downloadbare versie aan te schaffen.

BRON Persbericht Merge Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?