Skyrim-modders beschuldigd van diefstal

Geplaatst: 2 maart 2019 13:55

Een groep modders voor de bekende Elder Scrolls-game Skyrim worden door een andere groep beschuldigd van diefstal van een code. De groep werkt al jaren aan een mod met de naam Skyrim Together, waarmee mensen online de game in multiplayer kunnen spelen.

Deze groep heeft al jaren ruzie met een andere modders groep, Skyrim Script Extender (SKSE). De modders van SKSE beweren dat de groep van Skyrim Together een code van hen heeft gestolen. De ruzie is zo erg dat SKSE heeft besloten hun scriptcodes niet meer beschikbaar te stellen aan anderen. De ruzie heeft de crew van Skyrim Together niet tegengehouden om verder te werken aan de mod. De crew krijgt zelfs 33.000 dollar per maand aan donaties via de site Patreon.

Hoe deze ruzie tussen de modders gaat aflopen is nog niet bekend. De Skyrim Together-groep hoopt dit jaar de mod uit te brengen, alhoewel deze op het moment nog niet stabiel draait.

Bron: Kotaku

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls V: Skyrim

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

11 november 2011

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Beste game van 2011

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord