Skypen met je PSP

Voor de aankomende Consumer Electronic Show heeft Sony een website geopend, waarop wordt vermeldt dat op de PlayStation Portable mogelijk is met Skype naar je vrienden te bellen. Dat is nooit eerder aangekondigd door Sony, waardoor het lijkt dat de website iets te vroeg is met het nieuws.

Met Skype kun je simpel gezegd via het internet met de rest van de wereld bellen. Doe je dat naar een vaste telefoon of mobiel, dan kost het een klein bedrag, maar naar andere Skype is dat voor de gebruikers gratis. De Consumer Electronic Show wordt tussen 7 en 10 januari gehouden in Las Vegas. De website is hier te bekijken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?