SkyBox Labs werkt mee aan Halo Infinite

Geplaatst: 27 juli 2018 13:45
Aangepast: 28 juli 2018 10:39

343 Studios krijgt hulp van SkyBox Labs met de ontwikkeling van Halo Infinite. De nieuwste Halo werd afgelopen E3 met een mysterieuze trailer aangekondigd en is al een tijdje in ontwikkeling bij 343. Nu krijgt de studio flink wat hulp met de ontwikkeling.

Het is geen vreemde zet dat SkyBox Labs meewerkt aan Halo Infinite. 343 Studios is al namelijk eerder geholpen door de ontwikkelaar gedurende de levenscyclus van Halo 5. Toentertijd is er meegewerkt aan de Xbox One X verrijking, maar nu heeft de studio meer in de pap te brokkelen. Honderd leden van het SkyBox-ontwikkelteam zijn namelijk bezig met Infinite. Deze honderd mensen werken onder andere aan de AI en de graphics.

Helaas is er momenteel weinig nieuws omtrent Halo Infinite. Wat we uiteraard wel weten, is dat de game exclusief verschijnt op de Windows platformen. Een releasedatum laat nog op zich wachten.

Bron: SkyBox Labs
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord