Skull & Bones wederom uitgesteld

Geplaatst: 11 mei 2021 20:25
Aangepast: 11 mei 2021 20:37

De piratengame Skull and Bones is wederom uitgesteld door Ubisoft. Dit wil zeggen dat de game van Blue Byte nu vier keer uitgesteld is.

Het nieuws kwam naar buiten via een financieel rapport van Ubisoft. Daarin werd vermeld dat Skull & Bones dit fiscaal jaar niet meer ging redden. Op zijn vroegst zien we deze game pas in april 2022 verschijnen, maar zelfs dat lijkt onredelijk op het moment. Eerder werd het bekendgemaakt dat Skull & Bones een reboot kreeg. Er is echter ook goed nieuws voor de Ubisoft-fans. Ubisoft heeft namelijk aangegeven dat Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine voor 30 september uitkomen. Riders Republic, The Division Heartland en Roller Champions komen ook uit voordat het huidige fiscaal jaar eindigt, dus voor maart 2022.

Skull & Bones verschijnt tussen 2022 en 2023. Of ze dit jaar wel aanwezig zijn tijdens de Ubisoft Forward-show is nog onbekend.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord