SKATE 4

  • Ontwikkelaar Full Circle
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

SKATE 4 in ontwikkeling door Full Circle

SKATE 4, het vervolg op SKATE 3, wordt ontwikkeld door Full Circle. Deze geheel nieuwe studio valt onder EA en richt zich volledig op de komende skateboard game.

Tijdens de EA Play 2020 werd bekendgemaakt dat SKATE 4 in ontwikkeling is. Vandaag kregen we middels een tweet te horen dat er nog steeds gewerkt wordt aan de game, maar dan door de nieuwe studio Full Circle. Deze studio werkt met een community over de hele wereld en hoopt hierdoor een ervaring te geven die gebaseerd is op alles dat de community bijzonder vond aan de voorgaande delen van SKATE 4. Deran Chung en Cuz Parry, creative directors van de SKATE-franchise, werken in ieder geval ook dit keer weer mee aan de game als hoofdontwerpers.

De releasedatum van SKATE 4 is nog onbekend.

BRON SkateEA

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?