Skate 3 laat zich zien

Skate 3 is de nieuwe skategame van ontwikkelaar EA Black Box. De game zal veel nieuwe features bevatten, waaronder de zogenaamde 'team-based co-op' gameplay. In deze gamemodus skate je samen met je vrienden als groep en help je elkaar bij het opbouwen van een carrière. Ook zal er een uitgebreide level editor in de game zitten, waarmee je bijvoorbeeld je eigen skate parks kunt ontwerpen.

Skate 3 zal vanaf mei volgend jaar beschikbaar zijn voor de Xbox 360 en PlayStation 3. EA heeft tevens een trailer vrijgegeven die hieronder te bekijken is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?