Skate 3 krijgt DLC

De website Joystiq liet tegenover haar bezoekers weten dat Skate 3 volgende week downloadable content zal krijgen.

De DLC, die vanaf volgende week te downloaden is, krijgt de naam 'Hawaiian Dream Pack'. Dit pakket zal de nieuwe skater Danny Way met zich mee brengen. Ook zullen er nieuwe objecten en challenges bij komen. En dan natuurlijk het allerbelangrijkste, een mega groot en nieuw strand waar de skaters zich naar hartenlust kunnen uitleven.

De content is vanaf 6 juli te downloaden. De prijs voor de DLC is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?