Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Skate 2 krijgt ook variant voor de Wii

Electronic Arts heeft aangekondigd dat er een deel 2 aankomt van de populaire skateboard titel SKATE. SKATE 2 zal speciaal voor de Xbox 360 en PlayStation 3 uitkomen. Voor de Nintendo Wii en DS zal er een andere variant komen, SKATE It. Hiervoor zal het Wii Balance Board een grote rol gaan spelen.

In SKATE lijkt het net alsof je echt op een skateboard staat. Deze simulatie-skater werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen en deeltje 2 kon dan ook eigenlijk niet wegblijven.

Over de datum en de prijs is nog niets bekendgemaakt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?