Six Days in Fallujah laat zich zien

Six Days in Fallujah is sinds kort in ontwikkeling bij Atomic Games. De game is een simulatie van de slag bij Fallujah in Irak. Het is de bedoeling dat je de stad bevrijdt van tegenstanders.

Vandaag liet Six Days in Fallujah zich zien bij de Konami Gamers Night. Kijk hieronder wat er nou precies te zien was van deze game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?