Singularity pas in 2010

Een vertegenwoordiger van Activision heeft laten weten dat de release van Singularity is verschoven naar 2010. Dit omdat ze verwachten dat Modern Warfare 2 zo'n grote impact heeft, dat Singularity over het hoofd gezien wordt als een must have. Hieronder de verklaring van het uitstellen:

The level of excitement for Infinity Ward's Modern Warfare 2 coming out of E3 well exceeded our expectations and therefore we have decided to move Raven's upcoming sci-fi first person action title, Singularity, from 2009 to Q1 2010, said the rep. We believe that the March quarter will provide a better opportunity to establish the new cutting-edge action IP as a must-have title and clears the way for Modern Warfare 2 to dominate this holiday season.

Het is dus nog even wachten op Singularity. De eerdere planning in september dit jaar is dus van de baan nu. De game verschijnt pas volgend jaar op de Xbox 360, PC en op de PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?