SingStar zingt nog even door in eigen Home space

Ben je helemaal gek van de SingStar games, en kun je eigenlijk geen moment zonder? Dan is er goed nieuws voor je. Sony heeft namelijk laten weten dat de populaire karaoke serie vanaf 24 september een eigen 'space' krijgt in PlayStation Home.

De ruimte heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Zo veranderd de muziek mee met de manier waarop de mensen in de room dansen. Als veel mensen ervoor kiezen om de 'Rock' dans te doen, zal de muziek ook wat meer gaan rocken. Verder is er een interactieve jukebox, zodat je kunt stemmen op het volgende nummer dat gespeeld moet worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?