Singstar microfoons worden draadloos

Mocht je zitten te wachten op draadloze microfoons voor Singstar dan hebben we goed nieuws. Sony gaat eindelijk draadloze microfoons uitbrengen voor Singstar. Op dit moment is Sony nog aan het testen en ergens in 2009 liggen ze in de winkels.

Xbox 360 had al draadloze microfoons voor hun eigen karaoke game. Lips is namelijk sinds kort uit voor de Xbox 360, maar is tegenstelling tot Singstar heeft Lips dus al wel draadloze microfoons. Gelukkig zal volgend jaar Lips dus niet meer de enige zijn, maar wanneer de microfoons voor Singstar precies verschijnen is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?