SingStar Vol. 1

  • Eerste releasedatum 7 december 2007
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Singstar-downloads krijgen prijs opgeplakt

Eind deze maand komt de Singstar voor de PlayStation 3 uit. De game zal dan met dertig nummers verkocht worden. Mocht dit echter niet genoeg zijn, dan is er de mogelijkheid naar eigen smaak extra nummers te kopen.

Tegelijk met de release van de game belooft Sony namelijk 44 nummers in de 'SingStore' te hebben staan. Deze zullen te downloaden zijn voor 1,49 euro. Hiervoor krijg je jouw nummer naar keuze inclusief de bijbehorende clip. Sony beloofde ook de store regelmatig van een update te voorzien, zodat er om de zoveel tijd weer nieuwe nummers te downloaden zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?