Singleplayer DLC zit er voorlopig niet in voor Red Dead Redemption 2

Geplaatst: 30 september 2019 18:50
Aangepast: 30 september 2019 18:53

Rockstar heeft bevestigd geen plannen te hebben voor singleplayer DLC voor Red Dead Redemption 2. Dit vertellen ze in een interview met VG247.

In het interview verteld Katie Pica, het hoofd van de online productie medewerkers, dat de focus 100% bij Red Dead Online ligt. Ze meent dat er nog zoveel is dat ze willen toevoegen aan de multiplayer wereld en het net zo goed willen uitwerken als de singleplayer modus van Red Dead Redemption 2. Red Dead Online ontving laatst nog een update, die drie verschillende rollen toevoegde aan de game. Door zich te focussen op multiplayer ziet het er naar uit dat Red Dead Redemption 2 hetzelfde weggetje als GTA V gaat bewandelen, die alleen maar updates heeft gekregen voor GTA Online en nooit een singleplayer DLC heeft ontvangen.

onbekend

Red Dead Redemption 2 is nu beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.

Bron: VG247
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord