Mass Effect

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Singapore heft ban Mass Effect op

De media-autoriteit van Singapore is teruggekomen op haar besluit om Mass Effect te verbannen. Nu mag het spel wel worden uitgegeven onder een 18+ rating.

Eerder deze week was het spel verbannen, omdat in het spel een vrouw geslachtsgemeenschap heeft met een vrouwelijke alien. Dit heeft tot grote ophef geleid bij de instantie die alle games in Singapore van een leeftijdsrating voorziet.

Singapore heeft wel vaker games verbannen. Zo zijn God of War 2 en The Darkness niet uitgegeven wegens naaktheid en religieuze uitingen. Wel geeft de Media Development Authority een kijkwijzer op games met grafisch geweld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?