Check al onze gamescom content hier!

Sims naar de verleden tijd?

De Sims 3 heeft onlangs nog een uitbreiding gekregen; Wereldavonturen. 3 juni verschijnt er een nieuwe uitbreiding die onze Ambities laat vervullen. Electronic Arts heeft misschien al een idee voor een volgende uitbreiding.

De uitgever heeft namelijk een aantal internetdomeinen geregistreerd onder de naam van De Sims. De namen zijn simsmedieval.com, simsmedieval.net,
thesimsmedieval.com, thesimsmedieval.net, thesimsgetmedieval.com, en
thesimsgetmedieval.net.

Het kan zijn dat De Sims 3 ditmaal letterlijk de geschiedenis in gaat in deze uitbreiding. Het kan echter ook iets anders zijn. Zo zijn er ook andere Sims Spin-offs die op dit domein kunnen slaan, bijvoorbeeld MySims.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?