Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Sims 2 goes IKEA

Ikea, de winkel waar je je meubels goedkoper kunt kopen, maar ze wel zelf in elkaar moet zetten en moet verslepen, brengt haar meubels ook naar de wereld van Sims 2. Via de officiële webwinkel van Electronic Arts is The Sims2 IKEA Home Stuff nu via pre-order verkrijgbaar.

Deze uitbreiding maakt het mogelijk om ook je Sims gebruik te laten maken van de Billy-boekenkast en de Klippan-bank. Dat alles zonder het gebruik van het oh zo bekende Zweedse sleuteltje.

Naar verwachting zal deze uitbreiding rond 26 juni beschikbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?