SimAnimals gaan op ontdekkingstocht in Afrika

Electronic Arts heeft vandaag de opvolger van SimAnimals aangekondigd. Waar je in dit eerste deel vooral bezig was in de bossen, ga je deze keer de savanne op in SimAnimals: Africa voor de Nintendo Wii en DS.

In de game is het de bedoeling om de wilde dieren te temmen, om ze daarna te verzorgen. Ook kun je in deze nieuwe game zelf je favoriete dier spelen. Wilde je altijd al een zebra zijn? Dan zal je droom in vervulling gaan met deze game. SimAnimals: Africa staat in de planning voor deze herfst.

SimAnimals Africa offers players a whole new, wild world to explore, take care of, and discover. Kids are in for hours of entertainment as they explore new terrain, and for the first time, play as wild animals where they can run, jump, kick and charge, adding another dimension to the fun.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?