SimAnimals Africa aangekondigd

Electronic Arts heeft vandaag een nieuwe SimAnimals-game aangekondigd voor de Nintendo Wii en Nintendo DS. Deze game zal geheel in het teken staan van Afrika en verschijnt dan ook onder de naam SimAnimals Africa.

Daarnaast bevat deze game een andere grafische stijl als zijn voorganger en is er een Direct Control mode toegevoegd waarmee je alle dieren automatisch kunt laten spelen. Daarbij komt nog dat de game al in de herfst van dit jaar verschijnt. Lang zullen we dus niet hoeven te wachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?