SimAnimals

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 22 januari 2009
  • Platformen Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score

SimAnimals aangekondigd door EA

We hadden SimCity, SimEarth, SimAnt, SimLife, SimFarm, SimTower, SimSafari en nog nog een paar Sim-games, maar nu hebben we ook SimAnimals. Veel is er nog niet over bekend maar wat we wel weten is dat je in SimAnimals als 'de hand van god' kunt spelen en alles kunt verplaatsen wat je maar wilt.

Je kan alles door de war brengen of je kan de beertjes en de bijtjes helpen om het bos nog voller te maken dan het al is.

SimAnimals kun je verwachten voor de Nintendo DS en de Nintendo Wii in januari.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?