Silent Hunter 5 exclusief op PC in 2010

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat Silent Hunter 5 exclusief voor de PC zal worden uitgegeven. Ook is de releasedatum bekend geworden. Silent Hunter 5 zal begin 2010 in de winkelrekken liggen.

In de nieuwste telg van Ubisoft neem je het roer over van een Duitse U-boot om tegen de geallieerden te vechten in spectaculaire veldslagen in de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Voor de eerste keer in de reeks kan je de rol van kapitein innemen en zo je eigen team leiden in het helst van het gevecht.

Met wereldwijd bijna 1,5 miljoen verkochte exemplaren is Silent Hunter is het meest prestigieuze duikbootspel aller tijden. De voorganger van Silent Hunter 5, Silent Hunter 4: Wolves of te Pacific, werd in 2007 verkozen tot beste simulatiegame van het jaar door het blad PC Gamer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?