Silent Hill is niet alleen te spelen

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Mocht je vanavond tussen het gamen en het lezen van nieuws op Gameliner even de tijd vinden om nog naar de televisie te kijken, dan hebben we bij deze een goede tip voor je.

Vanavond komt namelijk de film Silent Hill op tv. De film komt uit 2006 en is geregisseerd door Christophe Gans. Enkele acteurs zijn Radha Mitchell, Sean Bean en Jodelle Ferland. Dus, heb je niks te doen, kijk dan vanavond zeker naar de verfilming van een goede horrorgame!

Sharon (Jodelle Ferland), het dochtertje van Rose (Rahda Mitchell), wordt geplaagd door nachtmerries waarbij ze altijd dezelfde naam roept: Silent Hill. Nadat Sharon een bijna-dood ervaring heeft tijdens een van haar nachtelijke slaapwandelingen, besluit Rose, ondanks de protesten van haar man (Sean Bean), om met Sharon naar Silent Hill te gaan. Tijdens een nachtelijke dollemansrit, waarbij ze op de hielen worden gezeten door overijverige politieagente Cybil (Laurie Holden), verliest Rose de macht over het stuur en verongelukt. Wanneer Rose bij haar positieven komt is Sharon verdwenen, en Rose zet alles op alles om haar terug te vinden in het mysterieuze spookstadje.

Bron: MovieMeter

Lees meer