Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Silent Hill: Homecoming

  • Ontwikkelaar Double Helix Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Silent Hill: Homecoming nu op Steam

Het duurt nog even totdat Silent Hill: Homecoming hier in Europa verschijnt voor de consoles. De pc-versie is sinds vandaag beschikbaar op Valve's Steam.

Je krijgt zelfs korting als je deze game binnen 5 dagen komt. 10 procent gaat er van de echte prijs af! Wil je toch de nieuwe Silent Hill spelen, maar dan op de PC? Dan is dit je kans!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?